Betalen & Bezorgen

Bezorgen

Kaboutertuin doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren. Alle bestellingen die op werkdagen worden besteld en betaald zijn, worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Producten die speciaal op bestelling worden gemaakt, worden binnen 1-2 weken verzonden.

Indien een product vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Alle zendingen worden zorgvuldig ingepakt en verzonden met de diensten van PostNL. PostNL levert pakketten in principe binnen 24 uur, maar geven hiervoor geen garantie.

Betalen

Betalen – Nederland

  • Ideal: U kunt bij Kaboutertuin met Ideal betalen. Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
  • Vooruitbetaling: U kunt er ook voor kiezen na ontvangst van de factuu rde betaling zelfstandig uit te voeren door middel van overschrijving of telebankieren. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na orderdatum op de rekening van E. Cillessen Diensten te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is vervalt uw bestelling. Betaling dient te geschieden ten name van E. Cillessen Diensten te Den Helder. Rekeningnummer NL90 INGB 0004 339053.
  • Sisow ebill: Met Sisow ebill ontvangt u per e-mail de factuur met daarin een directe link naar een online betaalsysteem. Met enkele muisklikken kunt u het openstaande bedrag veilig aan Kaboutertuin overboeken via uw eigen bank.
  • Rembours: U betaalt de kosten met gepast geld aan de postbezorger. Na ontvangst van het openstaande bedrag ontvangt u het pakket. U tekent voor ontvangst van het pakket.

Betalen – Buitenland

  • MisterCash: Met MisterCash kunt u vanuit België vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
  • Vooruitbetaling: U kunt er ook voor kiezen na ontvangst van de factuu rde betaling zelfstandig uit te voeren door middel van overschrijving of telebankieren. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na orderdatum op de rekening van E. Cillessen Diensten te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is vervalt uw bestelling. Betaling dient te geschieden ten name van E. Cillessen Diensten te Den Helder. Rekeningnummer NL90 INGB 0004 339053. BIC-code van de bank is INGBNL2A (voor internationale overschrijvingen).